Aktuellt

Tyvärr ökar antalet smittade med Covid-19 i vår region igen. För att minska risken för spridning vill vi påminna om att avboka din tid hos oss om du inte mår bra, även om du har lindriga symptom.

När du besöker oss så använder vi visir och är som vanligt noga med hygienen. För din räkning har vi handsprit utställt i lokalen samt önskar att du tvättar dina händer innan besöket. I väntrummet ber vi dig hålla avstånd till andra eller vänta utanför i entrén så kommer vi och hämtar dig.

Gymmet är öppet men du behöver boka tid för att avstånd ska kunna hållas.

Tillhör du en riskgrupp eller om du så önskar, kan vi erbjuda dig hjälp via telefon- eller video konsultation. Ring oss gärna på 021-142030 och lämna ett meddelande så ringer vi upp med instruktioner så snart vi kan.

Vi följer folkhälsomyndighetens och regionens rekommendationer och ändringar kan komma att ske med kort varsel. Håll dig gärna uppdaterad via Folkhälsomyndigheten och Region Västmanland

—————————————————————————————————————–

Sofia och Angelica driver Fysiocity som finns på Köpingsvägen 40. Du når oss på 021-142030 eller via webbokning på 1177.se

Philip arbetar hos oss en dag i veckan och nås via philip@fysiocity.se eller via webbokning HÄR