Boka tid

För att minska risken för spridning av Covid -19 vill vi påminna om att avboka din tid hos oss om du inte mår bra, även om du har lindriga symptom.

När du besöker oss så har både du och vi på oss munskydd samt är som vanligt noga med hygienen. För din räkning har vi handsprit utställt i lokalen. I väntrummet får 2 personer vistas samtidigt. Vi ber dig hålla avstånd till andra eller vänta utanför i entrén så kommer vi och hämtar dig.

Gymmet är öppet men du behöver boka tid för att avstånd ska kunna hållas.

Tillhör du en riskgrupp eller om du så önskar, kan vi erbjuda dig hjälp via telefon- eller videokonsultation. Ring oss gärna på 021-142030 och lämna ett meddelande så ringer vi upp med instruktioner så snart vi kan.

Vi följer folkhälsomyndighetens och regionens rekommendationer och ändringar kan komma att ske med kort varsel. Håll dig gärna uppdaterad via Folkhälsomyndigheten och Region Västmanland

—————————————————————————————————————–

För att webboka en tid till Angelica, Sofia eller Birgitta loggar du in på 1177.se. Välj Prima fysioterapimottagning. 

Angelica, Sofia och Birgitta tar endast emot patienter som är listade på Prima familjeläkarmottagning. Du kan även ringa oss för tidsbokning; 021-142030

För att boka tid till Philip klickar du HÄR 

En undersökning/behandling kostar 170 kronor. Frikort gäller. Uteblivet besök debiteras med 270 kronor. Vid avbokning senare än kl 8.30 samma dag debiteras 270 kronor.