Boka tid

Tyvärr ökar antalet smittade med Covid-19 i vår region igen. För att minska risken för spridning vill vi påminna om att avboka din tid hos oss om du inte mår bra, även om du har lindriga symptom.

När du besöker oss så använder vi visir och är som vanligt noga med hygienen. För din räkning har vi handsprit utställt i lokalen samt önskar att du tvättar dina händer innan besöket. I väntrummet ber vi dig hålla avstånd till andra eller vänta utanför i entrén så kommer vi och hämtar dig.

Gymmet är öppet men du behöver boka tid för att avstånd ska kunna hållas.

Tillhör du en riskgrupp eller om du så önskar, kan vi erbjuda dig hjälp via telefon- eller video konsultation. Ring oss gärna på 021-142030 och lämna ett meddelande så ringer vi upp med instruktioner så snart vi kan.

Vi följer folkhälsomyndighetens och regionens rekommendationer och ändringar kan komma att ske med kort varsel. Håll dig gärna uppdaterad via Folkhälsomyndigheten och Region Västmanland

—————————————————————————————————————–

För att webboka en tid till Angelica eller Sofia loggar du in på 1177.se. Akuta tider avser nyligen uppkomna besvär, (1-2 veckor) om dessa tider är slut eller om ditt besvär debuterade för mer än 2 veckor sedan väljer du Nybesök. Angelica och Sofia tar endast emot patienter som är listade på Prima familjeläkarmottagning. Du kan även ringa oss för tidsbokning; 021-142030

För att boka tid till Philip klickar du HÄR 

Ett besök till fysioterapeut/sjukgymnast kostar 140 kronor. Frikort gäller.