Boka tid

Under rådande Coronaläge rekommenderas att inga onödiga besök hos sjukgymnast/fysioterapeut bör göras om du tillhör någon riskgrupp. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig hjälp via video- eller telefonkonsultation. Ring oss gärna på 021-142030 och lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. För övriga är mottagningen öppen som vanligt men gruppverksamheten är tillsvidare inställd.

För att minska smittspridning uppmanar vi dig att vara extra noga med att inte komma till mottagningen med Covid-19 -liknande symptom samt att tvätta dina händer innan besöket. Tvål och handsprit finns att tillgå på mottagningen.

Vi följer folkhälsomyndighetens och regionens rekommendationer och ändringar kan komma att ske med kort varsel.

—————————————————————————————————————–

För att webboka en tid till Angelica eller Sofia loggar du in på 1177.se. Akuta tider avser nyligen uppkomna besvär, (1-2 veckor) om dessa tider är slut eller om ditt besvär debuterade för mer än 2 veckor sedan väljer du Nybesök. Angelica och Sofia tar endast emot patienter som är listade på Prima familjeläkarmottagning. Du kan även ringa oss för tidsbokning; 021-142030

För att boka tid till Philip klickar du HÄR 

Ett besök till fysioterapeut/sjukgymnast kostar 140 kronor. Frikort gäller.